Rares Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare, prezent la Drobeta Turnu Severin, la sedinta Comitetul Director Judetean al PNL Mehedinti, joi, 28 martie 2019. INQUAM PHOTOS/JUSTINEL STAVARU

Rareș Bogdan s-a arătat dezgustat, luni, de comportamentul clasei politice românești. El a spus că mare parte dintre politicieni „sunt lipsiți complet de caracter”.

Mai mulți nenorociți că în politică nu cred că există undeva. Nu fac niciun pas înapoi, îi calc în picioare. Este ceva sinistru. Sunt lipsiți complet de caracter, marea majoritate, lipsită de cultură. Este o clasă politică bombardată.

N-au fost în viață lor în Marea Britanie să vadă că există onoare, că există eleganță. Nu cred că pe vremea lui Brătianu, a lui IG Duca, a lui Marghiloman, clasa politică era în halul în care e acum”, a declarat Rareș Bogdan într-un interviu pentru gândul.info.

El l-a dat apoi că exemplu pe Victor Ponta, care le-a promis ferm liberalilor că va susține alegerile în două tururi, însă a doua zi a votat moțiunea de cenzură.

Victor vorbește cu noi, spune că sunt obligatorii două tururi de scrutin pentru democrație. S-a dat peste cap seara, a doua zi…”, a spus Bogdan.

PSD-ul stă cu niște bâte, cum încerci să te miști în stânga dreapta începe să te lovească”, a explicat apoi Rareș Bogdan necesitatea organizării de alegeri anticipate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here