„Ratangiul de serviciu”. Ciolacu compară moțiunea de cenzură cu meciul Franța-Elveția și pe Cîțu cu Mbappe

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost prezent, luni seară, pe Arena Națională, la meciul Franța-Elveția, cu o zi înaintea moțiunii de cenzură prin care social democrații vor să demită Guvernul Cîțu. Meciul în care Elveția a eliminat Franța de la Euro 2020 l-a inspirat pe liderul PSD, care anunță că social democrații se vor „bate” până la ultimul vot.

„Aseară, alături de alte zeci de mii de spectatori, am văzut ce înseamnă să lupți până în ultima clipă. Să fii epuizat, dar să crezi până la capăt în șansa ta. Ca și Elveției, nimeni nu ne dă șanse azi la moțiunea de cenzură. Dar ne vom bate până la ultimul vot. Evident, contăm și pe ratangiul de serviciu Cîțu. Hai că se poate! Barna a zis că vor vota împotrivă”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Parlamentarii dezbat și votează, marți, moțiunea de cenzură depusă de PSD. Moțiunea intitulată „România EȘUATĂ. Recordul ”fantastic” al Guvernului Cîțu” inițiată de 156 de deputați și senatori va fi dezbătută începând cu ora 14:00, iar votul va fi secret, cu bile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here