Doina Pană (PSD): Răzvan Cuc ar trebui să-și dea demisia, dacă se simte vinovat

Inquam Photos/ George Călin

Doina Pană, fostul ministru PSD al mediului, consideră că ministrul demis al transporturilor, Răzvan Cuc, ar trebui să-și dea demisia de onoare, dacă se simte „cât de cât vinovat” în scandalul cu fosta șefă de la TAROM.

„Nu știu ce să vă spun. Teoretic, ar trebui să-și dea demisia de onoare, dacă te simți cât de cât vinovat. Dacă ești neîndreptățit total, nu. Cum am înțeles că nici dl. Barna nu-și dă demisia pentru că DLAF-ul îl anchetează”, a spus Doina Pană la Digi24.

Fostul ministru al Mediului, rămasă în memoria oamenilor după ce Victor Ponta i-a spus „Fă, Doino” în timp ce vizitau o zonă calamitată după inundații, a afirmat că speranța ei este că Răzvan Cuc este nevinovat.

 „Există Corpul de Control al prim-ministrului și la TAROM, și la Ministerul Transporturilor” Cine a greșit să plătească! Nicio problemă. Nu vă supărați, dacă este adevărat, nu ai cum altfel.” a mai spus Doina Pană la Digi24.

Ministrul Răzvan Cuc a recunoscut, vineri, că s-a interesat de cursele aeriene care aduceau parlamentarii la Bucureşti în ziua moţiunii.

Mădălina Mesei, fosta șefă a TAROM și cea care a dezvăluit presiunile din partea lui Răzvan Cuc, va merge la DNA să depună mărturie.h

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here