Reacţia lui Cîţu, după ce Bucureştiul nu a mai avut niciun caz nou de Covid

Sursa: Spitalul Militar

Premierul Florin Cîţu afirmă, după ce Bucureştiul nu a înregistrat niciun caz nou de COVID-19, că oraşul are cea mai mare rată de vaccinare, concluzia sa fiind: ”Vaccinarea este singura soluţie pentru a depăşi pandemia. It is that simple!”, transmite News.ro.

”Bucureşti are cea mai mare rată de vaccinare din ţară. Tot în Bucureşti, în ultimele 24 de ore am avut 0 (!!!) persoane infectate cu virusul SARS-COV 2. Vaccinarea este singura soluţie pentru a depăşi pandemia. It is that simple!”, a scris premierul pe Facebook.

În Bucureşti şi în 20 de judeţe nu este raportat niciun caz nou de COVID-19 în ultimele 24 de ore.

Robert Negoiţă: Am fost blocat foarte tare sub conducerea fostului primar general. Gabriela Firea mi-a creat percepţia că nu conduce acea instituţie

2 COMENTARII

  1. Cineva acolo sus ma iubeste ne spune titlul unui vechi film american . Tot asa poate spune si premierul CITU ce a avut curajul nemaipomenit de a anula aproape toate restrictiile .In timp ce opozitia se dadea de ceasul mortii si condamna cu minie proletara (o expresie veche romaneasca ) pe cei care purtau masca sau pe cei care doreau a se vaccina s-a dovedit – fara putere de tagada – cum singura solutie este vaccinul , asa cum ne tot repeta Presedintele natiunii doara -doara sa inteleaga si nas Florea ceva .Cu bune cu rele vom trece si peste asta , vom primi si banii din PNNR (ce le mai lasa gura apa unora de nu ajung la struguri )vom elimina si fostele legi ale PSD , vom face autostrazi (deja facem ) poduri suspendate , drumuri de mare viteza si doar daca – necuratul nu isi va baga coada imbirligata -nu vom putea elimina si parte din pensiile ce nu isi bazeza formula pe contributivitate , vom trece incet- incet pe energie verde – ca doar nu om fi timpiti sa ne mai afumam inteligenta prin arderea lignitului si vom transforma si biata noastra tara .Mult a fost putin a ramas si noi toti – cu mic cu mare – ne vom pune- mintea la ostroveanca – sa purcedem la noul drum pe care il avem in fata .Ca e laie – ca-i balaie – ne-a pus Dumnezeu mina in cap si o data cu banii din PNNR (ce de banet nineaca ) vom intra si noi in rindul lumii (macar unii daca altii inca nu ).

  2. Cite una, pe rind , mai toate organizatiile din teritoriu vor trece de partea premierului actual . PNL nu are viitor daca nu readuce votantii pierduti in alegerile parlamentare inapoi . Singura solutie este un nou sef de partid ce comaseaza toate modalitatile politice si economice de a face asta .Exista un singur om in PNL – ce poate face asta – si el este actualul premier .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here