Reacții mixte de la telespectatori, pentru emisiunea construită în jurul unui personaj cu un penis uriaș

„Un post de radiodifuziune danez a primit recenzii mixte pentru noua sa emisiune TV pentru copii datorită unui atribut cheie al personajului său principal, și anume: penisul său enorm”, scrie Euronews.

<< Programul, destinat copiilor de patru până la opt ani, îl urmărește pe protagonistul omonim, John Dillermand, în timp ce navighează prin viață cu dotarea sa.

El surprins văzut intrând în bucluc și ieșind din el, sugerând că bărbăția sa lungă și comică nu este nici binecuvântare, nici blestem.

Într-o astfel de scenă, personajul încearcă să-și folosească penisul pentru a face grătar în condiții de siguranță, dar tot ajunge să-și dea foc. Într-o alta, apare ducând câinii de companie din vecinătate la plimbare și reușind să-i țină aliniați cu ajutorul unui cârnat din … ei bine, propriul său cârnat.

John Dillermand, al cărui nume de familie reprezintă un cuvânt de argou danez pentru penis, a fost comandat pentru 20 de episoade de către radiodifuzorul public DR, cu 13 deja disponibile online.

De asemenea, compania a făcut echipă cu un psiholog pentru copii pentru a monitoriza mesajul trimis.

Cu toate acestea, emisiunea a primit recenzii mixte, provocând dezbateri referitor la ceea ce se consideră a fi potrivit într-un spectacol pentru copii mici.

Magrethe Bruun Hansen, psihologul de copii care a citit scenariul spectacolului, a subliniat că este „important să-l vedem prin ochii copiilor și nu cu ochelarii adulților”, deoarece ar putea fi o experiență de învățare comică.

„Copiilor mai mici le place să fie goi și să se exploreze singuri. Se joacă de-a doctorul, se examinează reciproc și adoră cuvintele obraznice, iar copiii râd în hohote când spun pârț și puță”, afirmă psiholoaga.

„Și tocmai acesta este universul despre care vorbește John Dillermand. Experiența îmi spune că copiii vor râde și vor învăța ceva de la John Dillermand.”

Între timp, deputatul de extremă dreapta, Morten Messerschmidt, s-a arătat mai puțin aprobator: „Nu cred că a te uita la organele genitale ale bărbaților adulți ar trebui transformat în ceva normal pentru copii. Asta numiți serviciu public?”, a scris politicianul, pe Facebook

Dar DR rămâne încrezătoare cu privire la spectacol, despre care spune că se pliază pe curiozitatea copiilor: „Serialul recunoaște și curiozitatea în devenire a copiilor cu privire la corp – de asemenea stânjeneala și distracția stârnite de către corp – ceea ce este incitant pentru grupa de vârstă avută în vedere. La acea vârstă, copiii sunt foarte curioși în legătură cu ce să nu facă, acesta fiind punctul de plecare pentru întreaga serie.” >>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here