Regina Elisabeta a II-a, mesaj de încurajare pentru naționala Angliei înaintea finalei Euro 2020

Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj emoționant naţionalei Angliei cu o zi înainte de finala Euro 2020, în care aminteşte de trofeul mondial câştigat de englezi în urmă cu 55 de ani, și le-a urat jucătorilor antrenați de Gareth Southgate succes la meciul cu Italia.

Domnului Gareth Southgate, OBE (Antrenor)

În urmă cu 55 de ani am avut şansa să îi înmânez Cupa Mondială lui Bobby Moore şi am văzut ce înseamnă pentru jucători, conducere şi staf să ajungă într-o finală de turneu internaţional major şi să o câştige.
Vreau să vă transmit vouă, tuturor, felicitările mele şi ale familiei mele pentru că sunteţi în finala Campionatului European şi să transmit urări de bine pentru mâine, cu speranţa că istoria va înregistra nu numai succesul vostru, ci şi spiritul, dăruirea şi mândria pe care le-aţi arătat.
Elizabeth R.„, este mesajul reginei, postat pe conturile de social media ale familiei regale britanice.
Naţionala Angliei va întâlni selecţionata Italiei, duminică, de la ora 22:00, pe Stadionul Wembley, în finala Euro 2020.
Anglia are şansa să câştige primul trofeu major după 55 de ani, după ce în 1966 a triumfat la Cupa Mondială, scrie News.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here