Restricţiile care se ridică, de mâine, în Bucureşti

Inquam Photos / Bogdan Buda

Deplasarea persoanelor este permisă în Bucureşti până la ora 22.00 şi în weekend, a informat, luni, prefectul Capitalei, Alin Stoica, după şedinţa Comitetului municipal pentru Situaţii de Urgenţă, convocată în contextul în care incidenţa COVID-19 a scăzut sub 3,5 la mia de locuitori, transmite Agerpres.

De asemenea, operatorii economici pot funcţiona şi vineri, sâmbătă şi duminică până la ora 21.00, iar sălile de sport/fitness se pot redeschide.

„Restul măsurilor rămân în vigoare, cel puţin până incidenţa va scădea sub 3 la mie, ceea ce ne dorim cu toţii, pentru a putea să redeschidem sălile de spectacol, restaurantele, să avem o relaxare un pic mai mare. (…) Aplicabilitatea acestei hotărâri este începând cu ora 00.00 a zilei de mâine. (…) Pentru Paşte nu avem interdicţii suplimentare, sunt măsurile pe care le ştim cu toţii. În noaptea Paştelui este permisă deplasarea tuturor cetăţenilor care doresc să meargă la slujba de Înviere, în intervalul 22.00 – 5.00”, a menţionat prefectul Capitalei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here