Revelionul TVR, unde au fost luate în derâdere măsurile anti-COVID, a ajuns în colimatorul Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor

Preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, Iulian Bulai, a anunţat că marţi va avea o întâlnire informală cu preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Monica Gubernat, pentru a discuta despre „comunicarea şi informaţiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităţilor”. Discuţia vine după programul de Revelion al TVR 1 unde au fost luate în derâdere măsurile de combatere a pandemiei.

„Marţi dimineaţă voi avea o întâlnire informală la Parlament cu preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), doamna Monica Gubernat. În plină pandemie, toate instituţiile statului trebuie să lucreze împreună pentru a găsi soluţii în a opri acest fenomen care ne afectează pe toţi”, a anunţat, duminică, Iulian Bulai, transmite News.ro.

Preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilorafirmă că discuţia „va fi despre comunicarea şi informaţiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităţilor şi sprijinirea comunicaţională a unor măsuri de sănătate publică”.  

Bulai a reacţionat vehement după programul de Revelion difuzat de TVR 1, afirmând că „TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială”.  

Deputatul a precizat că programul a costat 140.000 de euro, fiind promovaţi „oameni declaraţi fani ai teoriilor conspiraţiilor”, cum ar fi Dan Bittman şi Mugur Mihăiescu.  Încă de sâmbătă, Bulai anunţa că va chema la Parlament reprezentanţii CNA.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here