Revenirea lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic face furori în presa greacă

Foto: Wikimedia Commons

Revenirea lui Răzvan Lucescu la echipa cu care a scris istorie în fotbalul grec continuă să facă valuri în presa elenă.

La începutul acestei săptămâni, antrenorul român s-a întors la PAOK Salonic, grupare pe care a mai pregătit-o între septembrie 2014 şi mai 2017 şi cu care a câştigat două cupe (2017-2018, 2018-2019) şi un titlu (2018-2019). Conform informaţiilor apărute în presă, Lucescu a fost atras cu un contract de 1.8 milioane de euro şi a devenit cel mai bine plătit tehnician din Superliga greacă.
După aflarea detaliilor financiare ale înţelegerii, antrenorul român a ţinut să precizeze că sumă respectivă include şi salariile celor 7 membri ai staff-ului, secunzii Cristiano Bacci şi Pantelis Konstantinidis, antrenorul cu portarii Jose Moreira, preparatorii fizici Matteo Spatafora, George Tsonakas şi Paolo Castorin, dar şi analistul video Kyriakos Tsitiridis. „Contractul este de 1,8 milioane de euro pe an, dar este pentru tot staff-ul. Suma nu este doar pentru mine, ci şi pentru colaboratorii mei. Suntem 8 persoane în total. E adevărat că este cel mai mare contract din Grecia, dar este o diferenţă”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru gazzetta.gr, citată de digisport.ro
Sursa citată mai scrie că pentru a fi sigur că nu îl mai pierde pe tenhnicianul român, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu două sezoane, când Al-Hilal a plătit clauza de rezliere de două milioane de euro, PAOK a fixat penalităţi de 7 milioane de euro pentru cazul în care Lucescu nu va duce la bun sfârşit actualul contractul pe trei ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here