Român și iubita fotomodel, executați în stil mafiot în Costa Rica

Românul Ionuț-George Otelac, în vârstă de 38 de ani, și iubita lui, fotomodelul Raquel Maria Gamboa Mora, în vârstă de 25 de ani, au fost asasinați în stil mafiot în Costa Rica. Tragedia a avut loc în Alajuelita, o suburbie a San Jose, capitala costaricană.

Potrivit presei locale, cei doi mergeau cu mașina pe stradă când doi motocicliști îmbrăcați în negru s-au apropiat de vehicul și au deschis focul. Agresorii s-au făcut apoi nevăzuți.

Bărbatul român, aflat la volan, a pierdut controlul și a lovit o mașină parcată. Automobilul cuplului a luat foc ca urmare a impactului, dar incendiul a fost stins de trecători înainte să cuprindă toată mașina.

Doble asesinato el centro de Alajuelita

Publicată de La Teja pe Marţi, 10 septembrie 2019

Românul și iubita lui erau deja morți atunci când au sosit ambulanțele.

Cei doi erau împreună de câteva luni, potrivit unei prietene a fetei ucise, citată de lateja.cr.

Raquel Maria Gamboa Mora
Raquel Maria Gamboa Mora

Poliția din Costa Rica a declanșat o anchetă, dar până acum nu au indicii nici legate de identitatea asasinilor, nici de motivul faptei lor.

Ionuț-George Otelac fusese arestat în iulie 2000 pe aeroportul Juan Santamaria din San Jose. El încerca să scoată din țară 20 de kilograme de cocaină, ascunse în recipiente de aluminiu. Prinderea lui a ajutat la destructurarea unei întregi grupări de traficanți de droguri, care ascundea narcoticele în recipiente de aluminiu folosite pentru depozitarea vinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here