Românii conectaţi la încălzirea centralizată nu mai sunt obligaţi să-şi monteze repartitoare. Măsura, amânată

Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Cristina Prună (USR), anunţă, marţi, o victorie pentru românii conectaţi la sistemele de încălzire centralizată. ”Aceştia nu vor mai fi obligaţi să îşi monteze repartitoare până la finalul anului”, anunţă Prună, măsura fiind amânată cu un an, transmite News.ro.

”Victorie pentru românii conectaţi la sistemele de încălzire centralizată! Aceştia nu vor mai fi obligaţi să îşi monteze repartitoare până la finalul anului. Tocmai a fost adoptat în plenul Camerei Deputaţilor amendamentul susţinut de USR care amână termenul de montare a repartitoarelor cu un an. Noul termen este 31 decembrie 2022. Legea va merge în continuare la promulgare”, a scris, marţi, Cristina Prună, pe Facebook.

Potrivit acesteia, românii au deja parte de o iarnă grea.

”Mă bucur că şi alţi colegi parlamentari au susţinut amendamentul şi le mulţumesc. Ar fi inadmisibil ca în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze naturale tot românii să aibă parte de costuri suplimentare în această perioadă sau, şi mai grav, amenzi între 500 şi 1000 de lei”, a mai scris Prună.

Virgil Popescu: Motivul creşterii preţului la gaze e speculaţia pe piață făcută de Federaţia Rusă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here