Romaşcanu, după ce a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar la adresa presei: „Prea multă lume a ridicat piatra”

Foto: INQUAM/Lucian Romașcanu

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu, suspendat din calitatea de purtător de cuvânt al partidului după ce a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar la adresa presei afirmă că „prea multă lume a ridicat piatra” şi aminteşte de modificările benefice pentru mass media aduse la iniţiativa sa Ordonanţei „Bani pentru presă”.

„Prea multă lume a ridicat piatra… Dacă 10% dintre cei care şi-au exprimat blamul ar face ceea ce predică, lumea ar arăta altfel. De ce, totuşi, nu arată altfel? PS –  Ceea ce fac e din convingere, inclusiv legea de mai jos. O public ca minimă dovadă a respectui meu pentru presă. E prima oară când o menţionez, nu-mi datorează nimeni, nimic. Doar eu vouă: scuze”, a scris Romaşcanu pe Facebook, prezentând ştirea difuzată de Pagina de Media cu privire la modificările pe care el le-a propus la Ordonanaţa „Bani pentru presă” după întâlnirile cu reprezentanţii mass-media, modificări printre care se numără preţuri mai mari pentru TV, dar şi pentru online, prelungirea campaniei de informare iniţiate de Guvern şi interdicţia de a face concedieri pe durata acesteia.

Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD după ce vineri a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar la adresa jurnaliştilor. El şi-a cerut şi atunci scuze.

„Azi (vineri – n.r.), înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în SPAŢIU PRIVAT şi într-o CONVERSAŢIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint SCUZELE de rigoare”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here