Secretarul de stat Andrei Baciu preia interimatul PNL Sector 3, Gigel Ştirbu, numit la PNL Gorj

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a fost nominalizat, miercuri, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, ca preşedinte interimar la filiala Sectorului 3, iar Gigel Ştirbu – preşedinte interimar la Gorj, a anunţat liderul liberalilor, premierul Nicolae Ciucă.

„La Gorj, preşedinte interimar – cu sarcina ca în 60 de zile să vină cu propunere concretă privind BPJ şi alegeri pentru preşedinte de partid – a fost nominalizat vicepreşedintele regional Gigel Ştirbu, iar la Sectorul 3 a fost nominalizat domnul secretar de stat Andrei Baciu, cu aceleaşi termene şi obiective”, a precizat Ciucă, citat de Agerpres.

Organizaţia PNL Gorj a fost condusă de fostul ministru al Proiectelor Eurpene, Dan Vîlceanu.

Secretarul de stat Andrei Baciu, care preia locul fostului premier Florin Cîțu la PNL Sector 3, spune că va trata „extrem de serios” această responsabilitate politică.

„Este atât o mare onoare, cât şi o responsabilitate politică importantă, pe care o voi trata extrem de serios. Mă bazez atât pe experienţa personală de 7 ani în Partidul Naţional Liberal, cât şi pe experienţa guvernamentală din ultimii ani. Vreau să fac echipă bună cu toţi colegii liberali din organizaţia de sector şi din întreaga Capitală. Mă uit cu încredere la ce putem construi împreună, o Românie liberală şi puternică în Uniunea Europeană”, a scris Andrei Baciu pe Facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here