Ședință de urgență la PSD după scandalul monstru din CEx-ul de marți. Dăncilă a convocat baronii

Sursa foto: Inquam Photos Octav Ganea

Miercuri, 13 noiembrie, de la ora 17.00, va avea loc o ședință de urgență în PSD după scandalul monstru din CEX-ul de marți seară, când Viorica Dăncilă a părăsit sala în lacrimi, după niște remarci făcute de Claudiu Manda.

La ședința de azi de la PSD vor participa și baronii locali, convocați de Viorica Dăncilă, scrie stiripesurse.ro. Aceștia vor intra în direct, prin videoconferință.

În CEx-ul de marți seară, printre țipetele care se auzeau din curtea sediului PSD din Kiseleff, liderii partidului nu au reușit să pună la punct o strategie de campanie pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. 

După ce Viorica Dăncilă ar fi aflat că soțul Liei Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, ar fi numit-o „proastă”, acesta i-ar fi adresat ironii și de față cu toți colegii. „Da’ nu vreți dumneavoastră să vorbiți în engleză?”, i-ar fi spus Manda, moment în care Dăncilă a părăsit în lacrimi sala de ședință.

În plus, Lia Olguța Vasilescu ar fi vrut să renunțe la funcția de șef de campanie a fostului premier.

Astăzi, liderii PSD urmează să reia discuțiile legate de campanie, în prezența baronilor de data aceasta. Asta în condițiile în care linia trasată de partid spune că fiecare județ trebuie să o ajute pe Dăncilă să atingă 50+1% din voturile românilor la următorul tur al alegerilor prezidențiale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here