Serviciile Twitter, indisponibile luni pentru mii de persoane

Serviciile Twitter erau indisponibile luni pentru mii de persoane, utilizatorii semnalând probleme în accesarea linkurilor sau folosirea funcţiei embed de pe platforma socială condusă de Elon Musk, informează News.ro.

Observatorul de internet NetBlocks arată că problema afectează şi conţinutul de fotografii şi video.

Au existat peste 8.000 de incidente în care utilizatorii au raportat probleme cu platforma de socializare, potrivit Downdetector, care urmăreşte întreruperile pe reţelele sociale prin colectarea informaţiilor din mai multe surse, inclusiv erorile transmise de utilizatori pe platforma sa.

Deocamdată, Twitter nu a făcut un anunţ oficial.

Şi săptămâna trecută, reţeaua socială preluată de Elon Musk s-a confruntat cu disfuncţii la nivel mondial.

Toate aceste disfuncţii vin pe fondul informaţiilor că platforma Twitter a înregistrat o scădere de aproximativ 40% atât a veniturilor, cât şi a câştigurilor ajustate în luna decembrie faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Elon Musk, care a preluat compania în octombrie anul trecut şi a făcut concedieri în masă, avertiza în noiembrie cu privire la posibilitatea ca Twitter să intre în faliment, apoi a declarat în decembrie că aceasta este pe cale să ajungă ”aproape de pragul de rentabilitate a fluxului de numerar” în 2023.

Luni, BBC a relatat că a aflat de la persoane din interiorul companiei că societatea nu mai este capabilă să protejeze utilizatorii împotriva trolling-ului, a dezinformării coordonate de stat şi a exploatării sexuale a copiilor, în urma concedierilor şi a schimbărilor efectuate de proprietarul Elon Musk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here