Serviciile ucrainene: Propaganda rusă, pusă de Kremlin să-i obișnuiască pe ruși cu ideea înfrângerii

Ucrainskaia Pravda citează, marți, serviciile de informații ucrainene, potrivit cărora regimul lui Vladimir Putin a ordonat presei și propagandei să îndrepte atenția rușilor asupra „confruntării dintre armata Federației Ruse cu toate țările Uniunii Europene și NATO”.

„Pentru a schimba percepția rușilor cu privire la invincibilitatea militară și pentru a pregăti societatea pentru o posibilă înfrângere, mass-media rusă a primit ordin să vorbească despre războiul ruso-ucrainean ca fiind o confruntare armată între Federația Rusă și toate țările Uniunii Europene și NATO. Potrivit tehnologilor politici de la Kremlin, acest lucru va diminua rușinea de a pierde în fața unui adversar mai puternic.”

Potrivit serviciilor militare ucrainene, șefii posturilor TV, din mass-media online și ai armatei de roboți pro-Putin sunt deja instruiți să treacă la o nouă politică de dezinformare.

În acest context, propaganda de la Moscova va încerca să îi convingă pe ruși să fie strâns uniți pentru a supraviețui și va cultiva pe mai departe încrederea oarbă în politica dictatorului de la Kremlin.

VIDEO | Vagon frigorific cu cadavre de militari ruși de care Moscova nu vrea să știe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here