Europarlamentarul Siegfried Mureșan spune că Viorica Dăncilă nu a înțeles nimic din eșecul penibil cu propunerea Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european, iar următorul candidat din partea României trebuie să fie credibil la nivel european. Însă niciun candidat propus de PSD nu mai are cum să fie credibil, susține Mureșan pe Facebook.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă spune acum că viitorul comisar european propus de România trebuie să fie credibil la nivel european.
Eu spun că, după eșecul monumental cu Rovana Plumb, niciun comisar propus de Dăncilă și PSD nu se va bucura de credibilitate la nivel european.
Singurul mod prin care viitorul comisar propus de România să fie credibil la nivel european este dacă propunerea va veni după consultarea președintelui României și audierea în comisiile de specialitate ale Parlamentului României.
Orice propunere unilaterală făcută de Viorica Dăncilă va fi privită cu același scepticism. Acesta este prețul pe care îl plătește Viorica Dăncilă ca urmare a greșelii cu Rovana Plumb și a deciziei de a fi persistat în greșeală până la final”,
a scris Siegfried Mureșan pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here