SINTEZĂ | Ultimele vești din Rusia

Sursa: Pixabay
  • Sute de recruți ruși care au ales să riște închisoarea decât să se întoarcă la războiul din Ucraina sunt sistematic închiși și apoi trimiși forțat înapoi pe front, scrie Verstka, preluată de  Meduza. Cei care opun rezistență sunt legați, bătuți și îmbarcați cu forța în avioane, sub amenințarea armei. Ajunși în Ucraina, sunt forțați să se alăture unităților de asalt. (AICI)

  • În ciuda interdicției de vânzare a iahturilor către Rusia, velierul de lux, de fabricație franceză, Immortal Dreamer, a fost achiziționat recent de o firmă legată de Mihail Șelomov, nepotul lui Vladimir Putin. Între timp, în contextul în care aviația civilă rusă suferă avarii constante din cauza lipsei pieselor de schimb, firma care deservește avionul privat al Alinei Kabaeva, amanta de multă vreme a lui Putin, reușește cumva să importe componente de fabricație occidentală. Pentru acea norocoasă mână de ruși suficient de apropiați de președintele pe viață al țării, viața continuă aproape ca și cum invadarea Ucrainei de către țara lor nu ar fi avut loc niciodată, notează The Insider. (AICI)

  • INFO RUSIA | Se trece la cruzime în tratarea copiilor cu autism / Coca-Cola și viitorul său în Rusia / „Eliberatorul” rus ucide o dată la două zile / Și „patrioți”, și cu pretenții / Ceva nu merge bine / În comerțul cu China, ceva scârțâie. (AICI)

  • Războiul în imagini – Ziua 842. (AICI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here