Șoșoacă dă chemarea la arme. „Boicot național împotriva Antena 3”

Diana Șoșoacă a avut prima reacție publică după scandalul avut, luni seară, cu Mihai Gâdea la „Sinteză zilei”. Senatoarea AUR susține că a plecat din studio pentru că ar fi fost cenzurată.

„MULȚUMESC PENTRU ADEVĂR! EU AM PLECAT FĂRĂ SĂ ÎI ANUNȚ! LIBERTATEA DE EXPRIMARE ESTE GARANTATĂ! SĂ MĂ AMENINȚI CĂ ÎMI TAI MICROFONUL DOAR PT CĂ POSTUL NU ÎȚi PERMITE SĂ SPUI ȘI PARTEA DE ADEVĂR CARE NU ÎȚi CONVINE, ESTE O ÎNCĂLCARE FLAGRANTĂ A DISPOZIȚIILOR CONSTITUȚIONALE! A OPRI ADEVĂRUL DICTATORIAL, NU ARE LEGĂTURĂ CU DEMOCRAȚIA!”, a scris Șoșoacă pe Facebook.

Prin „adevăr”, Diana Șoșoacă face referire un text publicat pe site-ul conspiraționist și prorus ortodoxinfo.ro, articol pe care senatoarea l-a distribuit pe pagină sa de Facebook.

Cel mai mare post TV de fake-news din lume, CNN, are un partener de nădejde în România, canalul Antena3. Pe vremea când nu era atât de mituită, la Antena3 se mai spuneau și adevăruri cu privire la vaccinuri. De când cu plandemia, trustul Antenelor primește cea mai mare suma de la guvern pentru propagandă Covid și a vaccinurilor aferente.

Aseară, la emisiunea moderată de fostul pastor eretic, Mihai Gâdea, slugărnicia față de mafia BigPharma s-a petrecut în direct, când senatoarea Diana Iovanovici Sosoaca a adresat o întrebare fundamentală celor doi corifei ai morțîi, doctorii Beatrice Mahler și Adrian Marinescu:

Instant, moderatorul a trecut la represalii, nelăsând să fie dat un răspuns. Pentru că un răspuns i-ar fi pus în dificultate pe acei ‘medici’, încât trebuiau să recunoască că pandemia Covid este o întreagă mascaradă. Au fost amenințări că se va tăia microfonul, jigniri, iar până la urmă cel mai înțelept a cedat.

(…) Propunem un BOICOT național al Antenei 3”, scrie ortodoxinfo.ro.

Ortodoxinfor.ro a fost suspendat în timpul stării de urgență din cauza diseminării de fake news.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here