Gabriela Firea – primar încă în funcție, către Nicușor Dan: Sunt tot aici și îmi place

Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea a publicat pe pagina ei de Facebook o poză din biroul de la Primăria Capitalei și transmite că este încă primar, că muncește și că îi place. Mesajul vine în ziua în care Nicușor Dan acuza că „se tergiversează deliberat” preluarea mandatului de primar general al Capitalei.

Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place”, a scris, în engleză, Gabriela Firea.

Nicușor Dan a spus, joi, că preluarea mandatului său va mai întârzia cel puţin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri în instanță. El o acuză pe Gabriela Firea, actualul primar, că și-a pus subordonații să semneze aceste contestații, fără ca ea însăși să semneze.

„La Bucureşti, la Primăria Generală o să mai aşteptăm cel puțin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD”, a spus Nicuşor Dan, într-o conferință de presă.

În ultimele 4 săptămâni, primarul Bucureștiului a fost Gabriela Firea. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, trebuie să întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului, Gabriela Firea, și nu pe mine. Este un primar care și-a abandonat mandatul, obligațiile legale”, a mai spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here