Starea de sănătate a polițistului de origine română împușcat în Arizona s-a îmbunătățit, anunță Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru

Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, a anunțat miercuri, 12 ianuarie, că starea de sănătate a lui Tyler Moldovan, polițistul de origine română care a fost împușcat în timpul unei operațiuni în Arizona, s-a îmbunătățit, notează ziare.com.

Potrivit medicilor, tânărul polițist îi recunoaște pe cei din jur și zâmbește.

”Am citit cu bucurie noutățile privind starea ofițerului de poliție de origine română Tyler Moldovan, aflat în spital după ce a fost împușcat în timpul unei operațiuni în Phoenix, Arizona (link în comentarii). Conform Departamentului de Poliție, Tyler Moldovan deschide ochii, îi recunoaște pe cei din jur și zâmbește. Doctorii spun că starea sa este acum stabilă. Sunt vești extraordinare care arată că rugăciunile ne-au fost ascultate și ne dau noi speranțe privind recuperarea sa. Suntem în continuare alături de Tyler Moldovan, familia, colegii și prietenii săi, în această grea încercare”, a scris Andrei Muraru miercuri seară, pe Facebook.

La jumătatea lunii decembrie 2021, oamenii legii au intervenit în Pheonix, după ce au fost informați că o mașină circula haotic, cu mare viteză. Ofiţerul Moldovan l-a întrebat pe suspectul pe care l-a identificat dacă are arme, iar acesta i-a spus că nu. În acel moment, a scos o armă şi l-a împuşcat pe polițistul de 22 de ani, de aproximativ opt ori, inclusiv în cap. Individul a continuat să tragă în Moldovan și după ce acesta a căzut la pământ. Atacatorul a fost imobilizat de polițiști, iar tânărul ofițer a fost resuscitat şi dus la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here