Tăriceanu o acuză pe Dăncilă de „mârșăvie”: Când sapă groapa altuia, ”orice om să-i fie frică”!

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, lansează un nou atac la adresa omologului său de la PSD. Într-o postare pe Facebook, sâmbătă dimineață, Tăriceanu o acuză pe Viorica Dăncilă de complicitate la împiedicarea candidatului comun al ALDE și Pro România de a avea reprezentanți în secțiile de votare.

Este o „mârșăvie”, consideră Călin Popescu Tăriceanu, care nu face economie de cuvinte grele în postarea sa și mai arată că la mijloc e teama Vioricăi Dăcilă că nu va intra în turul toi.

Liderul ALDE face trimitere în postarea sa inclusiv la gafele de exprimare ale premierului.

Postarea integrală a lui Călin Popescu Tăriceanu:

Ieri Biroul Electoral Central, în dispret față de lege și de realitatea politică, a decis că Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE și de Pro România, nu are dreptul la reprezentanți în secțiile de votare. Iar fără reprezentanți, orice candidat important este lăsat fără minima protecție în fața tentației aranjamentelor de culise.

Vorbim permanent de competiție onestă, de dreptul neîngrădit la vot, dar facem tot posibilul să ”aranjăm” o procedură cât mai netransparentă și mai nedemocratică, una care să-i avantajeze pe ”ai noștri” în detrimentul ”altora”.

Înțeleg că Mircea vă suflă-n ceafă în sondaje, dar, doamna Dăncilă, atât de tare vă sperie candidatul nostru încât sunteți gata să transformați PSD la loc în FSN?

Vreți să vă înlăturați competitorii prin orice mijloace, doar-doar veți prinde salvatorul tur doi?

Am să vă spun doar atât, dumneavoastră și celorlalți complici la această mârșăvie electorală, că nu am altfel cum să-i spun: când sapă groapa altuia, ”orice om să-i fie frică”!

Nu de alta, dar s-ar putea să ajungă chiar el/ea în fundul acesteia.

Foto: INQUAM/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here