Tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor, Florin Bărbăscu, a fost plasat sub control judiciar în urma unui incident în care a fost implicat pe 6 martie, când a lovit doi polițiști locali din Constanța, informează Focuspress.ro.

Potrivit sursei citate, Florin Bărbăscu, administratorul sălii Cătălina Ponor Body Fit, a fost întâi reținut pentru 24 de ore, iar ulterior procurorii au emis o măsură preventivă.

Anchetatorii au stabilit că în data de 6 martie, în jurul orei 9.00, B. F. a lovit cu pumnul doi polițiști locali care încercau să-l imobilizeze, după ce în prealabil a refuzat sa se legitimeze, în timp ce încerca să intre în incinta sălii de fitness aflata pe strada Gheorghe Dima nr. 2. Polițiștii au fost transportați la spital, ambii necesitând 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.

A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj. După audierea martorilor și urmărirea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona incidentului, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au luat decizia de a-l reține pe agresor. Ulterior, s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Florin Bărbăscu este un fost sportiv de performanță, iar acum joacă rugbi într-o echipă de old-boys de pe litoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here