Tătaru: PSD a lăsat o visterie goală, fără a putea riposta, într-o primă etapă, în faţa unei pandemii

Foto: INQUAM/Virgil SImionescu

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, critică PSD pentru faptul că a lăsat ”o visterie goală, depozite goale”, iar în aceste condiţii Guvernul liberal a fost nevoit să lupte ”fără arme, fără a putea riposta într-oprimă etapă în faţa unei pandemii”, transmite News.ro.

”Acum aproape un an de zile preluam guvernarea, nu se gândea nimeni la pandemie. Acum, după 10 luni de zile, arătăm că am gestionat o pandemie găsind de la predecesorii noştri, Partidul Social Democrat, o visterie goală, depozite goale, fără arme, fără a putea riposta într-o primă etapă în faţa unei pandemii”, a afirmat Nelu Tătaru duminică la o dezbatere electorală organizată de PNL la Iaşi.

El a criticat PSD pentru lipsa de implicare în realizarea spitalelor regionale promise. 

”În acelaşi timp, am putut vedea că dacă promisiunile celor dinaintea noastră – în opt ani de zile opt spitale regionale – am reuşit în zece luni să semnăm contracte de finanţare pentru trei spitale regionale, ei nereuşind nimic”, a adăugat preşedintele PNL Vaslui.

El a promis că institutul de boli cardio-vasculare de la Miroslava este ”o perspectivă viabilă, pe care cu siguranţă o vom realiza”.

”Mă uit la oportunitatea pe care o avem astăzi, este o oportunitate mare. Venim după un an greu dar venim după un an în care ne-am călit. (…) Faptul că un an cu 21% în Parlament  ne-a făcut să putem trece cu brio ne face să credem că pe 28 vom vedea că suntem destul de mulţi care conducem comunităţile noastre”, a adăugat Nelu Tătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here