Teodorovici: Dăncilă nu merită să iasă pe ușa din dos

sursa: Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a spus la Antena 3 că Viorica Dăncilă „nu merită să iasă pe uşa din dos”, precizând că aceasta „şi-a asumat în momente grele ale partidului o poziţie destul de sensibilă şi mai ales o răspundere foarte mare”.

„În primul rând această femeie, preşedintele partidului astăzi, nu merită să iasă pe uşa din dos, pentru că până una-alta, ştim cu toţii, CEx-ul a votat-o să fie candidatul partidului la prezidenţiale, cu două sau trei excepţii. Doi – de fiecare dată când a fost invitată în teritoriu, dânsa a mers şi a onorat orice fel de solicitare. Toţi şi-au făcut poze cu dânsa. Cred că dânsa şi-a asumat în momente grele ale partidului o poziţie destul de sensibilă şi mai ales o răspundere foarte mare” a spus fostul ministru de Finanțe.

Întrebat despre rezultatul obţinut de social-democraţi la alegerile prezidenţiale, Teodorovici a răspuns că este „dezamăgit”, dar nu cu privire la „scor, neapărat”.

„Am spus că îmi doresc foarte mult ca în România să nu mai existe, în politică, oameni fără caracter şi fără principii”, a spus Eugen Teodorovici la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here