Bugetul de anul viitor nu va putea fi ”închis” fără măsuri dure de austeritate, în cazul în care moţiunea de cenzură va trece, iar la guvernare vor ajunge reprezentanţii opoziţiei, ”aceşti netoţi ai zonei economice”, a spus, miercuri, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, în cadrul unei conferinţe, scrie news.ro.

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, miercuri, pentru citirea textului moţiunii de cenzură depusă de opoziţie împortiva Cabinetului Dăncilă, iar votul ar putea avea loc sâmbătă. Teodorovici atrage atenţia că bugetul nu va putea ”închis” fără măsuri dure de austeritate, dacă moţiunea va trece.

Ce am promis pentru anul viitor şi anii care urmează va fi aplicat. Dar, cu siguranţă, vă spun sigur că, dacă ea (moţiunea de cenzură – n.r.) va trece, anul viitor nimeni nu va închide bugetul”, a spus Teodorovici.

El consideră că reprezentanţii opoziţiei sunt ”netoţi ai zonei economice”.

”Să se consemneze şi pun şi un pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri, în cazul în care va veni opoziţia, adică aceşti netoţi ai zonei economice. Nu vă place declaraţia mea?”, a declarat ministrul.

Teodorovici consideră că actualul guvern trebuie lăsat să ducă la capăt programul de guvernare.

Nu se va închide anul viitor bugetul, vă dau scris acest lucru, dacă va veni altcineva la guvernare. Categoric. În schimb, dacă acest guvern, care trebuie să-şi ducă până la capăt programul de guvernare, pentru că a promis multe lucruri, a făcut multe lucruri şi cu siguranţă le va duce la bun sfârşit”, a mai spus ministrul.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here