„Totul e pentru spectacol!”. Kremlinul a scos vocea femeii care a tulburat vizita lui Putin în Mariupol

Sursa: Kremlin.ru

Serviciul de presă al Kremlinului a editat videoclipul oficial despre întâlnirea pretins spontană a lui Vladimir Putin cu locuitori din Mariupol, scrie Meduza. Astfel, a fost eliminat porțiunea în care se putea auzi vocea unei femei strigând: „Nu este real! Totul este pentru spectacol!”.

Versiunea originală a videoclipului a fost publicată pe site-ul Kremlinului și distribuită pe scară largă de mass-media pro-guvernamentală din Rusia.

Potrivit Kremlinului, Vladimir Putin a vizitat Mariupol târziu în noaptea de 18/19 martie. Secretarul de presă al președintelui, Dmitri Peskov, le-a declarat jurnaliștilor că a fost o deplasare „spontană”.

Acolo, Putin a vizitat o zonă recent construită a orașului numită, Nevski, pe care unul dintre „rezidenții” care apar în videoclip o numește „o bucățică de rai”. Potrivit presei, Nevski este „în esenţă singura” parte din Mariupol care a fost reconstruită deupă distrugerea oraşului, în timpul ocupaţiei Rusiei, anul trecut.

INFO RUSIA | Vestea despre palatul lui Putin a închis un parc natural / Răscruce pentru cazaci / Rogozin, la apus / Se caută un milion de specialiști / Bariere în afaceri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here