Trai de „stânga”. Viorica Dăncilă nu a trecut în declarația de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, afirmă că Viorica Dăncilă nu a trecut în declaraţia de avere Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate, cu o valoare de catalog de 83.678 lei, echivalentul a 119 pensii, transmite News.ro.

„Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Vasilica Dăncila a încălcat legea prin faptul că a omis sa treacă în declaraţia de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamnă Dăncilă s-a afişat la conferinţa de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei”, afirmă Florin Roman.

El consideră că, deşi pozează intr-un candidat „sărac şi cinstit”, ca ideologul PSD, Ion Iliescu, Dăncilă nu pierde nici un prilej pentru a-şi afişa opulenţa.

„În afara broșelor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieşte din muncă cinstită, doamna Dîncilă nu s-a sfiit să-şi etaleze ceasul de lux, placat în aur. Îi reamintesc doamnei Dîncilă că falsul în declaraţii este o infracţiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dancilă să ne explice cum este să plângi pe umărul pensionarilor şi tu să huzuresti în lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulţi din cei cărora candidatul PSD la prezidenţiale le cere votul! Păi cum vine asta, doamna Dăncilă?!”, afirmă deputatul liberal.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here