„Trebuie oprit!” Un star NBA, critic cunoscut al regimului Erdogan, îl acuză pe președintele Turciei că este responsabil moral de atentatul din Viena

Enes Kanter

Baschetbalistul din NBA Enes Kanter, un cunoscut oponent al președintelui Turciei, susține că Recep Tayyip Erdogan poartă o răspundere pentru atentatul de la Viena.

Enes Kanter este proscris în țara sa de origine, Turcia, după ce a condamnat de nenumărate ori regimul Erdoğan, totuși într-o postare a sa de ieri pe Twitter, jucătorul a dat o nouă dimensiune opoziției sale față de politica liderului turc.

Proscris în țara de origine, Enes Kanter, pivotul formației Boston Celtics, a postat pe Twitter un mesaj în care îl acuză pe Erdogan că „își exportă acum mentalitatea teroristă”, sugerând că, prin discursurile sale de incitare la ură, a înarmat teroriștii care atacă țările occidentale.

„Care sunt șansele ca aceste atacuri teroriste să aibă loc în Europa imediat după ce dictatorul Erdogan a spus: «Europenii nu vor putea să meargă pe stradă în siguranță!»? Își exportă mentalitatea teroristă. Trebuie oprit!!!”, se arată în mesajul postat de sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here