Trump renunţă la procesul de contestare a rezultatelor din Arizona

Foto: Donald Trump/ Facebook

Avocatul biroului de campanie al lui Donald Trump a afirmat, vineri, că nu va mai cere intervenţia tribunalului în cursa prezidenţială din Arizona, transmite RADOR, care citează The Wall Street Journal.

Avocaţii biroului de campanie al lui Donald Trump, împreună cu Partidul Republican statal şi naţional, au dat în judecată Arizona, săptămâna trecută, susţinând că anumite voturi exprimate personal în comitatul Maricopa au fost respinse în mod necorespunzător.

În cadrul unei audieri care a durat o zi, Kory Langhofer, un avocat al biroului de campanie al lui Trump, a exprimat că acesta nu susţine că ar fi avut loc fraudarea voturilor ci, în schimb, a susţinut că anumiţi membri ai comisiilor ar fi înmânat alegătorilor buletine de vot care conţineau erori şi că alegătorilor nu li s-a dat posibilitatea de a le remedia.

Numărul de voturi care face obiectul disputei este de mai mic de 200, iar domnul Langhofer a afirmat la încheierea audierii că nu ar cere oficialilor electorali să reia numărătoarea voturilor dacă acestea nu ar avea capacitatea de a modifica rezultatul cursei prezidenţiale.

1 COMENTARIU

  1. Cu 5,5 milioane de voturi ,obtinute in plus , in fata actualului presedinte si fara aparitia unor fraude majore ce ar fi putut influenta scorul final , totul este doar o chestiune de imagine si Biden este cistigatorul acestor alegeri .Deja stalele americane au raportat exact situatia dupa numararea voturilor si dupa ce se vor fi renumarat si voturile din Georgia (numare facuta deoarece diferenta era relativ mica )si totul va fi – tandi pe mandi – (adica exact asa cum a fost raportat si prima data ) nimic nu mai poate fi schimbat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here