Trump Tower Vancouver, falimentat de coronavirus

Sursa: Wikipedia

Hotelul Trump Tower din oraşul canadian Vancouver al preşedintelui american Donald Trump a dat faliment şi urmează să fie închis definitiv, cu două luni înaintea alegerilor prezidenţiale americane, un semn?, se întreabă unii, relatează Europe1, preluat de News.ro.

Hotelul lui Trump, care tronează între clădirile din cartierul de afaceri, în apropierea unui lac comunal, nu a supravieţuit epidemiei covid-19.

Subminat de datorii în valoare de aproape cinci milioane de dolari, localul este nevoit să închidă.

Însă acest faliment nu înseamnă că povestea de dragoste dintre familia Trump şi Vancouver s-a încheiat.

În pofida unei faţade de sticlă primitoare şi unor preţuri competitive – aproximativ 280 de dolari pe noapte -, hotelul nu a atras niciodată.

Încă de când a fost inaugurat de către Donald Trump Jr., locuitorii oraşului au protestat faţă de apariţia acestui uriaş de oţel, iar primarul Vancouverului a refuzat să asiste la inaugurare.

În afară de politica şefului statului american, care nu a încurajat pe nimeni să vadă localul cu ochi buni, oraşul canadian este pionier în domeniul ecologic, foarte departe de felul în care funcţionează hotelurile lui Trump.

Astfel, acest eşec nu spune nimic despre sănătatea financiară a preşedintelui american, având în vedere că hotelul este o simplă franciză 

Însă, cu două luni înainte de alegerile americane, foarte disputate, acest faliment îi poate dăuna imaginii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here