Turcan: Criza este departe de a se fi încheiat. E important să lucrăm la planuri de acţiune pentru septembrie

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă că traversăm vremuri de vădită instabilitate sanitară, iar criza este departe de a se fi încheiat. MInistrul apreciază că ”este important să lucrăm la planuri de acţiune pentru luna septembrie, când concediile se vor fi încheiat si copiii se pregătesc de şcoală”, transmite News.ro.

”Traversăm vremuri de vădită instabilitate sanitară. Criza prin care tocmai trecem şi care este departe de a se fi încheiat, pare a fi alimentată de un nou pericol reprezentat de noua variantă de virus Delta, care se răspândeşte cu viteză uriaşă. Este important ca, încă de pe acum, să lucrăm la planuri de acţiune pentru luna septembrie, când concediile se vor fi încheiat si copiii se pregătesc de şcoală”, a scris, uminică seară, pe Facebook, Raluca Turcan.

Aceasta afirmă că a discutat cu ministrul Lucian Bode ”despre necesitatea de a rămâne nu doar precauţi, ci şi mobilizaţi, pentru a acţiona prompt în cazul în care va fi nevoie de intervenţia autorităţilor”.

”Credem că este foarte important să încercăm să reducem şansele producerii unui astfel de eveniment nedorit având deja în faţă experienţa unui an foarte greu. Sunt date suficiente care ne confirmă că trebuie să fim exemplar şi foarte temeinic pregătiţi pentru 1 septembrie”, a mai scris Raluca Turcan.

Aceasta apreciază că este necesară colaborarea foarte bună între instituţii.

Suspecţii în cazul asasinării preşedintelui haitian spun că planul lor era să îl aresteze pe Jovenel Moise, nu să-l ucidă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here