Turcan, despre episodul cu masca: Nu voi obosi să spun că a fost neatenţie, nu sfidare

Foto: Raluca Turcan/Facebook

Ministrul Muncii Raluca Turcan, revine asupra imaginilor în care a fost surprinsă fără mască, precizând că nu voa obosi să spună că a fost neatenţie, nu sfidare faţă de oameni, exprimându-ăi regretul faţă de faptul că tot ce a făcut bun în acea acţiune a fost acoperit de un moment în care a greşit.

Ea distribuie şi o postare cu un conţinut asemănător a preşedintelui CJ Sibiu, Daniela Câmpean, transmite News.ro.

”Nu voi obosi să spun un lucru: că a fost neatenţie, nu sfidare faţă de oamenitrşi că din păcate, tot ce am făcut bun în acea acţiune, împreună cu oameni care mi-au fost alături, a fost acoperit de un moment în care am greşit. O lecţie de viaţă. Alte cuvinte şi explicaţii sunt de prisos”, a scris Turcan pe Facebook.

Turcan postează mai multe imagini de la evenimentul în care a fost surprinsă fără mască, imagini în care toată lumea, inclusiv ea, poartă mască de protecţie.

Miercuri, Turcan a anunţat că a solicitat să fie amendată pentru cele „câteva momente” în care nu a purtat mască la o acţiune de împădurire de la sfârşitul săptămânii trecute. „A fost o neatenţie, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, a susţinut Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here