Ultimatumul de la Regină: Rezolvați chestiunea cu Harry și Meghan până marți

Regina Elisabeta a II-a a dispus ca scandalul provocat de „pasul înapoi” pe care vor să-l facă Ducii de Sussex să fie rezolvat în 72 de ore, adică până marți seară. Suverana a insistat ca problemele să nu dureze mai mult decât cele șase zile care au trecut între interviul Prințul Andrew pentru BBC și renunțarea lui îndatoririle regale.

Regina Elisabeta a II-a a mai spus oamenilor de la Palatul Buckingham să transforme problema într-o oportunitatea, prin crearea unui plan care să se aplice nu doar Prințului Harry și Ducesei Meghan, dar și viitoarelor generații regale care nu sunt în linia directă de succesiune, precum Prințesa Charlotte și Prințul Louis, a a scris The Telegraph.

Potrivit BBC, discuțiile între Ducii de Sussex și restul Familiei Regale merg bine iar Prințul Harry speră să nu se lungească. Guvernele Regatului Unit și Canadei au fost și ele consultate.

Prințul Charles se teme că fiul lui cel mic este într-un moment de cumpănă și a promis că îl va susține indiferent de rezultat, a notat Daily Mail.

Scandalul a distrus popularitatea Prințului Harry și soției sale. Un sondaj făcut de aceeași publicație arată că peste 70% dintre britanici cred că cei doi s-au comportat urât cu Regina pentru că nu au anunțat-o înainte de planurile lor. De asemenea, majoritarea respondenților vor ca Ducii de Sussex să fie tăiați de la fonduri publice, să plătească vila de 2,4 milioane de lire primită cadou de nuntă de la Regină și să nu mai primească pază de la forțele de ordine britanice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here