Decesul unui jandarm de 43 de ani din Sibiu, infectat cu noul coronavirus, demonstrează, încă o dată, cât de brutală și adesea tardivă poate fi trezirea la realitate pentru cei care se încăpățânează să creadă că pandemia nu există și că restricțiile nu au alt rol decât de control asupra maselor.

Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, a pierdut, în seara zilei de 28 octombrie, lupta cu virusul SARS CoV -2. Bărbatul era internat la Spitalul Județean Sibiu din 23 octombrie, anunță reprezentanții prefecturii. În urmă cu trei zile, bărbatul posta pe pagina sa de socializare cât de grea este lupta cu această boală. „Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”.

Cu toate acestea, doar cu trei zile înainte de internare, jandarmul posta pe Facebook mesaje agresive și vulgare împotriva autorităților. De altfel, ultimele sale postări de dinainte de a se îmbolnăviri cuprind toată paleta de manipulări din arsenalul propagandistic al celor ce vor să distrugă încrederea cetățenilor în stat.

Potrivit autorităților, Ionuț Câmpean a fost internat în data de 23 octombrie, prin UPU, pe secția de Boli Infecțioase, dar deși i s-a administrat tratament conform protocolului, evoluția a fost una nefavorabilă, plămânii fiindu-i grav afectați. Aseară, din păcate, a suferit un stop cardio-respirator care nu a mai putut fi resuscitat.

Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secția de boli infecțioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție. Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În urmă cu trei zile, bărbatul posta pe pagina sa de socializare un mesaj în care spunea cât de grea este lupta împotriva COVID.

O boală mai grea ca acest COVID cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”, scria căpitanul pe pagina de socializare.

Colegii din jandarmerie deplâng moartea căpitanului și spun că sunt alături de familie în această grea încercare.

„O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață. Colegul nostru, căpitan Câmpean Ionuț a încetat din viață. Jandarmul era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu fiind confirmat pozitiv în urma testării SARS-Cov-2, în data de 23 octombrie a.c. Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, transmite Lt. Picioiu Floriana.

Nu demult, Ionuț Câmpean posta mesaje batjocoritoare la adresa celor care purtau mască.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here