Un șef din Poliție a fost prins beat la volan în București. Cine este de fapt

Sursa: Pexels

Agenții Brigăzii Rutiere București au oprit, în timpul unei misiuni de rutină, un autoturism și nu mică le-a fost surpriza să constate că la volan era un polițist băut.

Infractorul prins beat la volan nu era altul decât șeful Poliției Metrou, Emanuel Nica. După ce a fost testat și i-a fost reținut permisul, Nica urcat la volan și a plecat, astfel că a fost urmărit și dus la o subunitate de poliție, unde i s-a deschis dosar penal, anunță Mediafax.

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit, miercuri, pentru control, în Sectorul 4, un șofer care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancționat și i s-a reținut permisul pentru o perioadă de 90 de zile.

După sancționare, bărbatul a urcat la volan și a plecat, în condițiile în care dreptul de a conduce îi fusese suspendat, astfel că oamenii legii l-au urmărit pe bărbatul de 49 de ani, care a fost imobilizat și dus la sediul subunității de poliție, unde a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Potrivit Brigăzii Rutiere, este vorba de un polițist în cadrul DGPMB și la acel moment se afla în timpul liber.

În prezent, acesta este în concediu de odihnă.

Din dispoziția conducerii Poliției Capitalei, structura de control intern face verificări cu privire la situația înregistrată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here