Una din agresoarele tinerei din Târgu Jiu, o fată de 14 ani, reținută pentru 24 de ore în Centrul de Arestare Preventivă

Imagini șocante cu o fată de 13 ani din Târgu Jiu care a fost bătută cu sălbăticie de alte patru adolescente. Una dintre cele patru fete care au fost filmate în timp ce o lovesc şi o umilesc pe adolescenta de 13 ani a fost reţinută, luni, iar părinţii celorlalte trei agresoare au fost amendaţi cu câte 500 de lei.


Imaginile au fost publicate duminică pe pagina de Facebook Stop Bully România, iar în acestea se poate vedea cum o adolescentă este lovită crunt și umilită de alte fete. Fata este lovită peste față, scuipată de mai multe ori, trântită la pământ și târâtă de păr. Un băiat asistă la agresiune și filmează scenele șocante, în timp ce se amuză.


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţene Gorj, Victor Tuhaşu, a declarat, luni, pentru News.ro, că una dintre fetele care au agresat o adolescentă de 13 ani a fost reţinută şi dusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj. Fata este acuzată de infracţiunea de loviri sau alte violenţe.


Între timp, în spaţiul public a mai apărut o filmare de la incident. Pe imagini se vede cum fata care a fost reţinută loveşte victima cu piciorul în zona feţei, îi dă mai multe palme şi o trânteşte la pământ. Mai multe persoane asistă la scenă, iar vocea unei fete se aude spunând ”Aşa, aşa”. O altă adolescentă intervine şi îi cere agresoarei să înceteze, îndepărtând-o de victimă.
Părinţii celorlalte trei agresoare, care au vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, au fost amendaţi cu câte 500 de lei în baza Legii privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.
IPJ Gorj a anunțat încă de duminică o anchetă, după ce imaginile au apărut în spațiul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here