Ungureanu: Un medic mi-a spus că Beuran i-a cerut 10.000 euro. L-am trimis la DNA

Sursa: INQUAM/Octav Ganea

„Acum câteva săptămâni un medic m-a contactat și a pretins că Beuran i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a obține un post de asistent universitar. Am trimis medicul să se adreseze DNA, procurorii susțin că au fapte și probe că Beuran ar fi primit acești bani. Să înfunde pușcăria dacă este vinovat!”, a scris deputatul USR, Emanuel Ungureanu, pe Facebook, joi seară.

Potrivit acestuia, „Beuran și Lucan nu îi reprezintă în niciun caz pe toți medicii din România, foarte mulți dintre ei sunt cinstiți și le datorăm respectul total pentru munca lor nobilă”.

Medicul Mircea Beuran a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Potrivit unui comunicat al DNA, Mircea Beuran îndeplinea la data faptei funcţiile de preşedinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie, şef al Disciplinei Chirurgie Generală, conducător de doctorat şi profesor universitar chirurgie generală în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here