Va fi Mihail Neamțu viceprimar al Capitalei? Răspunsul lui Eugen Tomac

Foto: INQUAM/George Călin

Eugen Tomac a declarat, întrebat duminică dacă a negociat cu PNL ca Mihail Neamţu să fie viceprimar al Capitalei, că nu poate confirma sau infirma informaţiile, pentru că nu a fost semnat protocolul de colaborare la nivelul administraţiilor locale cu partidul condus de Ludovic Orban. Preşedintele PMP a adăugat că „vom negocia foarte multe funcţii în toată ţara, inclusiv în Bucureşti, transmite News.ro.

„Vom oferi toate detaliile legate de negocieri, după ce vom semna acest protocol. Nu pot să infirm, nici să confirm pentru că deocamdată nu am semnat acest protocol. Vom negocia foarte multe funcţii în toată ţara, inclusiv în Bucureşti”, a afirmat Eugen Tomac, întrebat duminică la finalul întrunirii Colegiului Naţional al PMP, dacă Mihail Neamţu va fi viceprimar al Capitalei.

Liderul USR Bucureşti Claudiu Năsui a anunţat luni că, din calculele USR-PLUS, există o majoritate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti alături de PNL, iar liderul PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu va fi viceprimar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here