Victor Ponta către Ludovic Orban: Eu m-am operat de picior, nu am fost la o cură de dezalcoolizare

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Liderul, Pro România Victor Ponta i-a transmis lui Ludovic Orban de la tribuna Parlamentului, că el s-a operat de picior, nu a fost la o cură de dezalcoolizare.

„Un singur lucru, dragă Ludovic, să ştii că eu m-am operat de picior, nu am fost la o cură de dezalcoolizare, pentru că acelea sunt toate private şi  acele clinici de dezalcoolizare de azi începând le puteţi plăti din bani publici. Succes”, a spus Ponta în finalul discursului. 

„După răcnetele uşor isterice de la început, cred că putem vorbi raţional despre ce avem de făcut azi aici. E bine să înţelegeţi că nu mai avem nicio legătură cu alegerea în două tururi a primarilor”, a declarat Ponta, referindu-se la tonul ridicat al discursului premierului. El a adăugat că nu a votat Guvernul Orban. 

„Nu am votat acest guvern în noiembrie, ştiam că domnul Orban mai mult decât să se înţeleagă cu domnul Iordache să facă o şosea prin munte de 300 de milioane nu e în stare. După trei luni văd că aţi ajuns cu toţi la aceeaşi concluzie şi văd că e o înţelegere să pice acest guvern. Foarte bine, doar cei cei de la USR nu şi-au dat încă seama”, a susţinut Ponta. 

El a spus că nu vrea să se implice în probleme legate de „această înţelegere să scape PNL-ul de Orban cu ajutorul PSD-ul”. Ponta a subliniat că a fost convins să voteze moţiunea după adoptarea OUG în domeniul sănătăţii. 

„Există o singură explicaţie: le era frică că nu trece moţiunea şi au vrut să ne convingă. Pe mine m-au convins. Votez moţiunea”, a anunţat Victor Ponta.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here