VIDEO | Actriţa Brooke Shields susține că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood

În ”Pretty Baby: Brooke Shields”, un documentar prezentat în premieră la Festivalul de Film Sundance din Statele Unite, actriţa americană Brooke Shields a dezvăluit că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood, relatează sâmbătă AFP, citată de Agerpres.


Fostul fotomodel a ţinut secretă identitatea agresorului său, dar a povestit că s-a întâlnit cu bărbatul – pe care îl cunoştea – la scurt timp după ce absolvirea facultăţii şi a crezut că vor discuta despre participarea ei la un casting pentru un nou film.

Bărbatul a dus-o înapoi la hotel, pretinzând că vrea să îi cheme un taxi din camera sa. În schimb, el a mers la baie înainte de a ieşi dezbrăcat şi de a o viola, a povestit actriţa.

„A fost ca o luptă … îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul ăsta”, afirmă actriţa în documentar.

„Nu m-am zbătut prea mult. Nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că ‘nu’-ul meu ar trebui să fie suficient. Şi mi-am spus doar: ‘Rămâi în viaţă şi pleacă’ „, a povestit ea.

După agresiune, Brooke Shields îşi aminteşte că a sunat un prieten care lucra în domeniul securităţii, Gavin de Becker, care i-a spus: „Este un viol”, la care ea a răspuns: „Nu sunt pregătită să cred”.

Până în prezent, actriţa nu a vorbit niciodată în public despre acest incident.

Această dezvăluire, care face ecou valului #MeToo, este unul dintre multele momente emoţionante din film, care va fi lansat pe platforma de streaming Hulu în două părţi.

Prima parte este dedicată sexualizarii intense la care a fost supusă Brooke Shields la o vârstă foarte fragedă, în special în timpul unei şedinţe foto nud la vârsta de 10 ani, precum şi după apariţia ei la 11 ani în filmul „Pretty Baby” în care a jucat rolul unei prostituate minore.

Actriţa, acum în vârstă de 57 de ani, a declarat că a fost „momentul potrivit din viaţa (ei)” pentru a apărea într-un documentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here