VIDEO | Buzatu, după faza cu „Măi, tembelule!”: „Câteodată îmi vine să reacționez”

Dumitru Buzatu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a venit cu o reacție după indignarea provocată de ieșirea sa nervoasă, duminică, la un eveniment dedicat Zilei Naționale a României, unde baronul local a fost huiduit de un cetățean.

Șeful CJ a urcat, duminică, pe scena din Piața Civica pentru a susține un discurs. Însă mai mulți vasluieni au refuzat să îl asculte pe baronul local și au făcut gălăgie. Dumitru Buzatu a fost huiduit în momentul în care declara că trebuie să ne iubim țara. Vizibil iritat de huiduieli, când a coborât de pe scenă, Buzatu i-a transmis cetățeanului care îl huiduia: „Măi, tembelule, măi!”.

„Nu am avut o altercație, erau cred că doi cetățeni care, după ce într-un mod exemplar am organizat manifestările de Ziua națională, începând cu slujba religioasă, apoi cu elementele de conștientizare a momentului simbolic, de o importanță maximă pentru toți românii, după ce am avut grijă să nu cultivăm în niciun fel vreun sentiment contradictoriu, de opoziție, sau ceva, te trezești că doi cetățeni huiduie din răsputeri de Ziua națională”, a explicat Buzatu în direct la Digi24.

„Cred că nu am făcut bine că am reacționat, dar sunt și eu om și câteodată îmi vine să reacționez, nu pentru că mă dezavuau pe mine, ci pentru că pur și simplu tulbură momentul acela al solemnității sărbătorii Zilei Naționale. Dacă nici lucrurile acestea nu putem să le însușim, atunci avem o mare problemă”, a adăugat social-democratul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here