VIDEO | Casa Albă, despre seria de obiecte zburătoare: Nu există niciun ”indiciu de activitate extraterestră”

Nu există niciun „indiciu de activitate extraterestră” după seria de obiecte zburătoare neidentificate doborâte de armata americană în ultimele zile, a declarat luni purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, afirmând că trebuie să „abordeze această problemă”, relatează AFP.

Ştiu că au existat întrebări şi îngrijorări în legatură cu acest subiect, dar nu există niciun indiciu de extratereştri sau activităţi extraterestre legate de aceste doborâri recente„, a spus Karine Jean-Pierre, insistând asupra faptului că este „important” să se răspundă la această problemă de pe podiumul Casei Albe, potrivit Agerpres.

Şeful Comandamentului de Apărare Aerospaţială al SUA (NORAD), generalul Glen VanHerck, a afirmat duminică, referitor la recenta serie de obiecte neidentificate doborâte de avioane de război americane, că nu poate exclude în acest moment să fi fost vorba de extratereştri sau vreo altă explicaţie, relatează luni agenţia Reuters.

Întrebat dacă exclude posibilitatea unei origini extraterestre a celor trei obiecte zburătoare doborâte în tot atâtea zile de aeronavele de luptă ale SUA, generalul VanHerck a răspuns: „Comunitatea de informaţii şi de contrainformaţii să stabilească asta. Eu nu am exclus nimic”.

VanHerck a făcut aceste comentarii într-un briefing la Pentagon, după ce un avion F-16 al forţelor americane a doborât un obiect zburător octogonal deasupra lacului Huron, la graniţa dintre SUA şi Canada.

Seria de astfel de incidente a urmat doborârii, pe 4 februarie, a unui balon chinez despre care oficiali americani au spus că era folosit la „supraveghere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here