VIDEO | Céline Dion anunţă că se va întoarce pe scenă în ciuda bolii sale: „Chiar dacă va trebui să mă târăsc, o voi face!”

Céline Dion, care se dezvăluie într-un documentar care îi este dedicat, a acordat un interviu postului de televiziune american NBC în care vorbeşte despre carieră şi despre lupta cu boala, transmite News.ro.

Cântăreaţa canadiană, care suferă de „Stiff Person Syndrome”, o afecţiune neurologică rară cu caracteristicile unei boli autoimune, insistă că boala „nu i-a luat nimic”.

„Mi-am dedicat viaţa industriei muzicale, să fiu artistă, şi am iubit fiecare moment al ei. Această pasiune nu va dispărea niciodată”, declară ea în faţa camerei.

Într-o discuţie cu jurnalista Hoda Kotb, Céline Dion dă asigurări: „Mă voi întoarce pe scenă, chiar dacă va trebui să mă târăsc, dacă va trebui să vorbesc cu mâinile, o voi face”.

„Sunt Céline Dion pentru că astăzi vocea mea se va face auzită pentru prima dată, nu doar pentru că trebuie să o fac sau pentru că trebuie să o fac, ci pentru că vreau să o fac şi îmi lipseşte”, a adăugat cântăreaţa canadiană.

Documentarul „Je suis: Céline Dion” va fi lansat pe Prime Video în 25 iunie.

VIDEO | Trupa britanică Coldplay va susţine două concerte la Bucureşti, pe Arena Națională

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here