VIDEO | Cine este avocata Șoșoacă, intrată în Senat din partea AUR

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Diana Iovanovici-Șoșoacă va fi, conform rezultatelor scrutinului de duminică, unul dintre noii parlamentari ai următorilor patru ani, ea candidând din partea AUR pentru un loc de senator.

Pandemia de Covid-19 a ajutat-o pe Diana Iovanovici-Șoșoacă să câștige notorietate pe internet și să se lanseze în politică, aceasta criticând măsurile luate de autorități în contextul pandemiei. Însă, nu acolo s-a remarcat pentru prima oară în spațiul public, ci atunci când a fost invitată de Iordache – ”altă întrebare” la simulacrul de consultare publică de dinaintea masacrării legilor justiției și a codurilor penale. Șoșoacă și alți ”specialiști” au fost chemați să se substituie adevăraților specialiști, care criticau vehement schimbările operate de PSD.

Printre momentele decisive în câștigarea simpatiei unor alegători s-au numărat interdicțiile impuse pelerinajului de Sf. Parascheva, de la Iași, dar și ofensiva lui IPS Teodosie împotriva măsurilor similare privind pelerinajul de Sf. Andrei. De altfel, l-a și reprezentat pe ierarhul constănțean în instanță, când acesta a încercat să obțină ridicarea restricțiilor din județ. Deasemenea, Șoșoacă s-a aflat în fruntea a aproximativ 100 de persoane care au forțat intrarea în curtea Mitropoliei din Iași, de Sf Parascheva, nerespecând regulile de distanțare socială și nepurtând masca de protecție.

Însă, ieșirile publice ale Dianei Iovanovici-Șoșoacă acoperă o paletă mai largă de teme specifice celor ventilate de propaganda rusă – de la conspirații, la statutul de colonie al României.

AUR, formațiunea extremistă care constituie marea surpriză a alegerilor parlamentare de duminică, este susținută din umbră, printre alții, și de milionarul Bobby Păunescu.

2 COMENTARII

  1. asta-i gradul de cultura si inteligenta….cu wc-ul in curte,cu ajutoare sociale,cu salarii nesimtite la primarii,cu traficul de influenta ,cu blocarea libertatilor cetatenesti,cu amenzi date de militie,….asta-i tara asta ,nu vom scapa din subdezvoltare niciodata pentru ca ne place sa traim ca porcii…adio orase europene,adio civilizatie,adio cultura….vorba lui tetelu..cultura la rumani trece prin matul gros!!!!!..ce e interesant e ca nu v-ati nenorocit pe voi ,ci pe amaratii vostrii de copii…si uite asa megeti spre pieire-a populatiei voastre…dar oare sunteti o populatie?…ca popor nu sunteti,ati dovedit-o inca odata pe 6….ati facut de rusine familiile tarilor europene ,nu va meritati locul in uniune,….

  2. Mizerabila asta, si mizeria ei de partid constituie clar o falanga psdista, se cunosteau si interactionau inca dinainte, din cate se vede. Sa fie ai dracului psdistii si companiile lui, am scapat de alde si pro romania, si-au dat peste taica-sau, tot o creatie de cosmar a psd, si cine stie a cator altora, paleta e expinsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here