Cine este omul din spatele AUR

AUR, formațiunea extremistă care constituie marea surpriză a alegerilor parlamentare de duminică, este susținută din umbră, printre alții, și de milionarul Bobby Păunescu.

Acesta și-a făcut apariția, duminică seară, la sediul AUR, pentru a-și manifesta bucuria alături de liderii de fațadă.

Bobby Păunescu a apărut alături de avocata Diana Șoșoacă, cea care s-a remarcat prin numeroase scandaluri publice legate de măsurile sanitare de combatere a pandemiei.

Bobby Păunescu, 45 de ani, este fiul lui George Constantin Păunescu, unul dintre celebrii frați Păunescu, foști ofițeri de Securitate reciclați în oameni de afaceri, după căderea regimului Ceaușescu. Tatăl său este protagonistul unui episod petrecut în zilele Revoluției, când a aruncat atâția bani în WC încât conducta de canalizare s-a înfundat.

George Constantin Păunescu a fost implicat în numeroase scandaluri răsunătoare și după decembrie 1989, printre care cele legate de devalizarea băncilor Bancorex și Bankcoop. Ulterior, GCP a înființat televiziunea B1 TV, din care deține 50%, fiind implicat puternic în susținerea fostului președinte Traian Băsescu.

În acest context, Bobby Păunescu a fost unul dintre actorii din afacerea de corupție prin care Elena Udrea a cumpărat acțiunile ziarului Evenimentul zilei.

Bobby Păunescu cochetează de mai mulți ani cu lumea filmului, în calitate de producător și regizor.

Sursa foto: Virgil Burlă/Facebook

2 COMENTARII

  1. Nu intra AUR in parlament. Asteptati numaratoarea oficiala. Exit-poll-urile au marja de eroare de aproape 3% si nu iau in considerare procentele din diaspora care sunt cam 5%.

  2. O groază de motive care acoperă un singur adevăr: Omare parte a populației s-a săturat de minciuna și tupeu gen:-FELICIT PNL PENTRU VICTORIA ÎN ALEGERI”De bătaia de joc a parlamentarilor:-E ADEVĂRAT CA IN URMA REFERENDUMULUI AR TREBUI SĂ FIM 300 ,DAR NU SE SPUNE CÂND SA FIM 300. De nesimțire și tupeu:-ÎN ULTIMA ZI NE DĂM DEMISIA.De dezastru facut in păduri de hoți mici și mari,de șefi numiți politic care habar n-au ce ar trebui sa facă în postul ocupat……Uite doar câteva ,,amănunte” care au dus la surpriza A.U.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here