VIDEO | Conferința Violetei Alexandru, întreruptă de un pensionar: bătrânul și-a dat jos masca și i-a urlat în față. Reacție: ”PSD foloseşte oamenii”

Un incident a avut loc, duminică, în timpul unei conferinţe de presă a Ministrului Muncii, Violeta Alexandru, după ce un pensionar recalcitrant a intrat în faţa jurnaliştilor şi a ministrului, strigând că vrea să i se mărească pensia, ameninţând ministrul şi jignind şi alte persoane prezente, transmite News.ro.

Ministrul Violeta Alexandru a încercat să îl calmeze, iar în cele din urmă s-a văzut nevoită să întrerupă conferinţa de presă pentru a discuta personal cu bărbatul, dar nu înainte de a spune că ”PSD se foloseşte de necazurile oamenilor” şi că ”PSD foloseşte oamenii”.

Imediat după ce a început conferinţa de presă susţinută de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, alături de preşedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, un pensionar recalcitrant a încercat să ajungă la ministru, în ciuda oamenilor de pază care au încercat să îl oprească. De asemenea, alte persoane vociferau în zonă, ceea ce l-a determinat pe fostul consilier Cirpian Ciucu, candidat la primărie, să îl acuze pe primarul PSD de sector Gabriel Mutu că a trimis pensionari de la organizaţia PSD  şi oameni cu probleme sociale să bruieze conferinţa.

Conferință de presă susținută de președintele PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu. Aceștia prezintă bilanțul guvernării Mutu/PSD.

Conferință de presă susținută de președintele #PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu. Aceștia prezintă bilanțul guvernării Mutu/PSD.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Duminică, 5 iulie 2020

În cele din urmă a ajuns în faţa Violetei Alexandru şi i-a întrerupt discursul strigându-i ”Măreşte-mi pensia. Te omor cu mâna mea!” sau ”Minciuni, mincinoaso”.

Ministrul i-a spus pe un ton calm să nu trebuie să se lase manipulat de PSD.

”Nu trebuie să vă lăsaţi manipulat, ci trebuie să aveţi încredere că suntem un guvern responsabil şi o administraţie care vrea să facă treabă. Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor, îmi pare sincer rău, nu aşa  se face politică, ci cu respect pentru pensionari şi cu atitudine respectuoasă faţă de fiecare om. Nu aşa se face politică în România, PSD foloseşte oamenii, pentru a arăta  că le pasă. Nu aceasta este maniera în care  se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi ca să se exprime la o conferinţă de presă. Nu vă lăsaţi folosit, nu vă lăsaţi folosit de PSD pentru că îşi bate joc de dumneavoastră. Uitaţi-vă la oameni responsabili, care  vă vorbesc cu responsabilitate, nu vă lăsaţi folosit şi manipulat, nu asta este soluţia”, a declarat Violeta Alexandru, în timp ce pensionarul era în continuare recalcitrant.

Violeta Alexandru s-a văzut nevoită să întrerupă conferinţa de presă, pentru a discuta, alături, cu pensionarul recalcitrant. Acesta s-a liniştit abia după ce ministrul  i-a cerut datele de contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here