VIDEO | Delir propagandistic la televiziunea rusă: Locuitorii din Cardiff mănâncă hrană pentru pisici și se prostituează pentru a supraviețui

Televiziunea rusă a criticat recent Occidentul pentru costul vieții. Propagandista lui Putin – supranumită și „Păpușa de fier” a lui Putin – Olga Skabeyeva a declarat că, spre exemplu, în Cardiff, explozia costurilor i-a forțat pe oameni să mănânce hrană pentru animale de companie, iar femeile se îndreaptă către prostituție pentru a supraviețui, scrie Daily Mail.

Oamenii sunt forțați de împrejurări să mănânce hrană pentru pisici, să încălzească mâncarea pe calorifere și să se orienteze către prostituție, deoarece se confruntă cu costuri în creștere. 

Prezentatoarea pro-Putin Olga Skabeyeva, o susținătoare de multă vreme a invaziei Ucrainei de către Rusia, s-a bucurat de criza costului vieții din Germania și Marea Britanie.

Ea a spus: „În Marea Britanie este chiar mai rău [decât în Germania]. Din cauza costurilor în creștere, locuitorii din Cardiff mănâncă acum hrană pentru pisici și încălzesc hrana pe calorifere”.

„Și femeile britanice recurg la prostituție și fac sex pentru a supraviețui, deci sex pentru mâncare și încălzire, sex pentru supraviețuire”.

Utilizatorii rețelelor de socializare din Țara Galilor au batjocorit reportajul TV rusesc, unul dintre ei afirmând următoarele: „Pisica mea a primit de Crăciun niște delicii 100% de pui pentru pisici; o să încerc una mai târziu”.

Un altul a răspuns: „În copilărie am mâncat niște biscuiți pentru pisici, nu din cauza lipsei de mâncare, dar știi, lucruri pentru copii și curiozitate…”

 

Împreună cu soțul ei Yevgeny Popov, Olga Skabeyeva a răspândit teorii ale conspirației fără temei, a exagerat succesele Moscovei în Ucraina, a replicat minciunile Kremlinului despre „naziști” din Ucraina și a emis avertismente îngrozitoare cu privire la al treilea război mondial și amenințări împotriva Occidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here