VIDEO | Gabriela Firea, ironizată de Ana Birchall cu o piesă de la Simon & Garfunkel. Firea încă tace în scandalul postacilor de la primărie

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a revenit, sâmbătă dimineața, cu solicitarea adresată Gabrielei Firea de a lămuri atacurile asupra sa, venite dinspre subordonați ai lui Firea de la Primăria Capitalei. Mesajul conține și câteva ironii la adresa edilului general, printre ele și o dedicație muzicală din Simon & Garfunkel.

Postarea Anei Birchall:

 • Ar trebui un Arghezi sau un Blaga să traducă în limba română versurile deosebit de frumoase ale acestei melodii! Ascultând aceasta melodie nu pot să nu dedic anumite versuri doamnei Primar General Firea care a ales să aibă, față de acuzațiile grave care i se aduc privind postacii din primăria capitalei „strategia-pește” sau, cum ar numi-o Brâncuși, Muțenia Pământului la Masa Tăcerii 😂.
 • Doamna primar general, vă deranjați totuși să răspundeți de ce conturi false de la direcția Urbanism se ocupa, in timpul serviciului, din bani publici, „de arhitectura paginii mele de FB in loc sa rezolve problemele bucureștenilor, de exemplu?? Dacă nu este așa, rog să mă contraziceți public!
 • Rog share sa afle toți romanii cinstiți realitatea!
  „[…] Because a vision softly creeping
  Left its seeds while I was sleeping
  And the vision that was planted in my brain
  Still remains
  Within the sound of silence
  […] And no one dare
  Disturb the sound of silence
  „Fools” said I, „You do not know
  Silence like a cancer grows
  Hear my words that I might teach…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here