VIDEO | Garda de Mediu, intervenție în Ilfov. Șeful instituției, ironic: „Cablurile urmau să fie doar un pic încălzite, la fel și aerul Bucureștiului”

Garda de Mediu a intervenit pentru oprirea unor arderi ilegale de cabluri în județul Ilfov.

„Cablurile urmau să fie doar un pic încălzite, la fel și aerul Bucureștiului”, a scris ironic pe Facebook noul comisar-șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

Berceanu a postat pe pagina sa de Facebook o filmarea cu operațiunea Gărzii de Mediu.

Cum se face o sesizare la Garda de Mediu

Octavian Berceanu a explicat recent la o televiziune cum trebuie să procedeze cetățenii pentru a face o sesizare la Garda de Mediu atunci când descoperă anumiți factori de poluare. „Este extraordinar de simplu. Dacă trimitem o sesizare în care punem și imagine și locație la adresa gardamediu@gnm.ro, în zece minute este în mapa mea de lucru”, menționează comisarul.

Potrivit comisarului-șef, pentru a fi luată în considerare o sesizare este nevoie de datele personale ale celui care o transmite, însă asigură că acestea vor rămâne confidențiale, astfel încât nu vor exista probleme pentru cel care anunță ilegalitatea.

1 COMENTARIU

  1. Treaba românească, iti dai datele personale și după să te ti…în caz de proces esti principalul martor!!!..pe asta de la mediu îl doare în plua ,tu te duci pana te ia dracul la procese până te i-au țiganii la ochi….tot comuniști ati rămas nenorociților…
    De ce iti trebuie datele personale ?..
    Sa te acoperi tu ca instituție de stat ,la o adică să zici că nu ești de vină, ca boul ăla care a făcut reclamația e de vină…uite d-aia țară adta se duce dracului cu tampiti ca tine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here